نشست کتابخوان مدرسه ای اسفند ماه با شرکت جمعی از دانش آموزان مدرسه ابتدایی عطّار روستای اکله از روستاهای مجاور کتابخانه در این مدرسه برگزار گردید. در این نشست شش نفر از دانش آموزان به معرفی کتاب پرداختند. کتابهایی که در این نشست معرفی شدند به این شرح است:
آی دلم آی دلم، نویسنده : مجید محبوبی، ناشر: جمال، ارائه توسط : ملیکا جلیلی ( دانش آموز ).
خانه ی خاله پیرزن دور نیست، نویسنده : علی اصغر سیدآبادی، ناشر :منظومه خرد ، ارائه توسط : مهدی جلیلی ( دانش آموز ).
نان خوشمزه، نویسنده : زهرا عبدی، ناشر : موسسه دارالحدیث، ارائه توسط: فاطمه محققی( دانش آموز ).
قصه ما مثل شد، نویسنده : محمد میرکیانی، ناشر : پیام آزادی، ارائه توسط: مهدی سهرابی ( دانش آموز ).
قصه های مهتاب، بهترین جای دنیا و بیست و یک داستان دیگر، نویسنده : افسانه شعبان نژاد، ناشر : محراب قلم، ارائه توسط : فاطمه سهرابی ( دانش آموز ).
قصه های شب قرآنی( 34 قصه شیرین و خواندنی)، نویسنده : ثانی اثنین خان ، ناشر : ریحان ، ارائه توسط: حسین خلیلی ( دانش آموز ).
تاریخ و مکان تولد حضرت زهرا (س)
در تاریخ تولد فاطمه علیهاالسلام در بین علماى اسلام اختلاف است. لکین در بین علماى امامیه مشهور است که آن حضرت در روز جمعه بیستم ماه جمادى الثانى سال پنجم بعثت تولد یافته است.
مکان تولد حضرت زهرا (علیهاالسلام) در شهر مکه و در خانه خدیجه اتفاق افتاد. این خانه در محلهاى است که در گذشته به آن «زقاق العطارین» یعنى کوچه عطارها مى گفتند. رسول خدا (صلى اللَّه علیه و آله) تا هنگام هجرت، در آن خانه ساکن بود. خانه مبارکى که بارها در آن فرشته وحى بر پیامبر (صلى اللَّه علیه و آله) نازل گردید. این خانه بعدها به صورت مسجد درآمد. از آنجا که محل نزول وحى و بخشى از قرآن، زیستگاه پیامبر (صلى اللَّه علیه و آله) و مکان تولد حضرت زهرا (علیهاالسلام) بود، در نظر عموم مسلمین ارزش معنوى و قداستى خاص داشت. و از این رو بارها در طول تاریخ همزمان با تعمیر و توسعه مسجد الحرام، نسبت به مرمت بناى آن اقدام کردند.
زندگانی فاطمه زهرا سلامالله علیها
نویسنده: سید جعفر شهیدی
نـاشـر: دفتر نشر فرهنگ اسلامی
تعداد صفحات: ۲۹۶
سید جعفر شهیدی (۱۲۹۷ - ۱۳۸۶ ه. ش)، تاریخنگار، دینپژوه، مترجم، پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی در این کتاب، گزارشی موثق و متکی به اسناد دستاول از زندگی دختر بزرگوار رسول اعظم صلیالله علیه و آله ارائه میدهد؛ زندگی عزتمندانهای که با گذشت سالیان، نهتنها رنگ دیرینگی به خود نگرفته، بلکه همچنان تازگی و جلا دارد. آنچه در این مجموعه فراهم آمده تنها سرگذشت زندگی شخصی این بانوی شریف نبوده و رویدادهایی آموزنده و عبرتآمیز است.
«نام و لقبهای دختر پیغمبر»؛ «از خواستگاری تا به خانه شوهر رفتن فاطمه زهرا»؛ «زندگانی زهرا در خانه شوهر»؛ «ولادت امام حسن و نبرد اُحد»؛ «آیا بین زن و شوهر کدورتی روی داد»؛ «فدک در اختیار پیغمبر و واگذاری آن به زهرا»؛ «سخنان عبرتآمیز فاطمه در بستر مرگ»؛ «برای عبرت تاریخ» و ... عنوان بخشهایی از این کتاب است.
مطالعه کتاب «زندگانی فاطمه زهرا سلامالله علیها» فرصت مغتنمی است که ما را با جزئیات دقیقتری از سیره، سبک و کیفیت زندگانیِ نور چشم رسول اعظم صلیالله علیه و آله آشنا میسازد.